Tuesday, March 30, 2010

Snart Påske!!

ja...en halv dag så er det påske for meg også :D
Jentene kommer i morgen og jeg gleder meg :D Savner dem nå... :P Blir vel kino og museum eller noe de neste dagene :) Blir bra....

Sitter og lurer på om det dategreiene på nett egentlig er noe.... moro hvis det faktisk er noen som vil snakke med deg... men det ser ut til at jeg tiltrekker meg menn over...tja...45... minst! sukk.... kanskje jeg skal ta på meg en blond parykk.... De man blunker eller sender mailer til er ikke like ivrige tilbake lol... jaja... får vel treffe noen på den gode gamle måten :)

Egentlig så er jeg IKKE klar for noe som helst.... har en som oppfører seg som en såra bjørn.... have some pride sier nå jeg... hva er det det går i? Jeg ville ALDRI ha utsatt meg selv for det han gjør.... Hvis noen går fra meg så vil jeg nok bare si, javel, det gjør jævelig vondt , men ikke faen om du får meg til å tigge.....eller bare det å vise sjalusi ville vært ett nederlag... unnskyld alle jenter...men faen meg værre enn ett kvinnfolk ...nesten ;)
Leave it and get on with life!!!

Sunday, March 28, 2010

wooooow....
lenge siden sist.....
hva kan jeg si :P
mye har blitt strøket av min mentale liste og sikkert ett par tonn sklidd av skuldrene mine :D niiiiice...... ett par småting left to deal with...men...ikke noe jeg ikke kan klare å leve med.

5-6ish mnd etter break up'en kjenner jeg meg klar til å bli kjent med nye mennesker, gjøre nye ting, eller bare finne tilbake til det jeg synes var kjekt 15 år siden...

Har gjort det store å legge inn profiler på ett par date-sider :P loooooool..... Det var jo ganske gøy :) fikk mye respons med en gang, men så har det jammen stilnet litt :( Kan jo gi en stakkars jente litt selvtillitsproblemer!! lol...neida....men kjenner på det nå... når alle mine single venner er på byen, alle mine par-venner har jo seff sine egne agendaer...da føler jeg ...de ukene ungene er hos papsen...litt viggo venneløs... :P lol.. jeg høres ut som om jeg synes skikkelig synd på meg selv, men....egentlig ikke. Jeg er sååååå mye happyer med livet nå :)Good thing comes to those who wait ;) No worries :)

Har en liten nyttårs/bli-ny-what-ever-u-want-to-call-it deal med meg selv.... begynner nåp til mandag...SYKKLE til jobb!! Kan det gjøre underverker med meg...we will soon know :)( it F...xxx better....)

til next time ;)